Stabilizarea penisului cu PeniMaster: Baza de suport si garoul
 
Baza de suport
Comfort Spacer
Pic. 1
Design-ul aparte a bazei de suport o face adaptabila si celui mai mic penis.
Baza de suport si garoul formeaza un cerc in jurul penisului, Baza de suport este foarte larga si proiectata astfel incat sa protejeze pensiul in timpul purtarii dispozitivului. (pic. 1).
Spacer
Siguranta
Baza de suport se fixeaza pe tijele de extensie si se desprinde imediat in cazul unui impact brusc asupra dispozitivului(spre exemplu: o cadere).Glandul penisului va fi protejat pe ambele parti de exteriorul prelungitoarelor tijei de extensie(pic. 2).
 
Functionalitate    
Baza de suport este fixata pe tijele de extensie incepand de la varf, dupa ce pensiul este deja fixat pe baza de suport prin garou( pic. 2 ). Acest lucru siplifrica procedeul de folosire a dispozitivului de stretching (a se vedea, de asemenea, si manualul).

Pentru simplifica si mai mult inserarea garoului in baza de suport, sistemul de blocare se indreapta automat spre exterior si largesc deschizaturile de fixare (pic. 3). The lock-in naps of the holding band pull the locking pins automatically close again. This narrows both apertures and holds the holding band firmly in place (pic. 4).

Pentru a detasa dispozitivul sau a slabi garoul, trebuie largite deschizaturile de fixare.(pic. 5).

Acest sistem unic si brevetat, foloseste materiale moi si comfortabile pentru garou. Durabilitatea produsului nu este afectata de forte mecanice la scoaterea dispozitivului si a trageri garoului prin deschizaturile inguste.

 
Pic. 2
Functionalitatea de prindere; Baza de suport este prinsa de tijere de extensie. In cazul unei caderi, penisul este eliberat inmediat.
Spacer
 
Pic. 5
Impingand sistemul de inchidere, se largesc deschizaturile de fixare. Garoul poate si scos sau ajustat foarte usor fara a solicita materialul.
Spacer
Pic. 3   Pic. 4
 
Garoul
Comfort
Dispozitivul PeniMaster fixeaza penisul cu un garou larg facut din plastic rezistent. Suprafata intinsa a baroului maiximizeaza nivelul de comfort in tim;pul purtarii dispozitivului si ii permite ultilizatorului sa il foloseasca pe perioade lungi te timp. (pic. 6).
Siguranta
In cazul unei bruscari a dispozitivului in timpul purtarii sale, acesta este detasat imediat de penis.
 
Functionalitate
Folosind "urechile" de plastic de pe partea garoului, utilizatorul poate ajusta presiunea asupra penisului, in functie de nevoie.
 
Pic. 6
"Urechi" pentru a slabi si detasa din baza de suport.
Dispozitivul
Inelul de baza
Ajustarea Penisului
Ajustarea Lungimii
Controlul Fortei de Tragere
Dispozitivul
Base Ring
Penis Fixation
Length Adjustment
Tractive Force Control