Cum sa stapaniti forta de tragere a dispozitivului Penimaster
Pentru a maximiza potentialul de crestere a penisului, este esential sa controlati forta de tragere exercitata penisului. Folosind o tragere de cca 400-1100 de grame(Pic.1), tesutul penisului isi optimizeaza abilitatea de a produce noi celule. O tragere maimica este, de cele mai multe ori, ineficienta(tragerea nu atinge pragul necesar pentru crearea de celule noi). Acest lucru este similar cu folosirea de creutati prea mici pentru un training de tonifiere a muschilor. O forta de tragere prea mare, nici ea nu este efeicienta .
 
Cum functioneaza  
Tijele de la baza dispozitivului contina un cantar incorporat pentru a controla tragerea. (Pic. 1).Cadranul este impartit in cinci sectiuni pentru a monitoriza zona de exercitiu a utlizitorului.  
 
 
 
 
 
 
 
    Pic. 1
Cadranul pentru controlarea fortei de tragere exercitate

Exemplu:
Insemnarile patru si 5 sunt vizibile, insemnarea trei 3 acoperita: Forta de tragere este intre 690 si 920 de grame*
Remarci cu privire la unitatea de masura.
Remarci cu privire la unitatea de masura
Folosire  
Daca forta de tragere este prea mica(in modul de folosire de baza, cand dipozitivul este intial pus; a se vedea “Ajustarea lungimii”) se poate observa 5 marcaje pe cantar. Odata cu cresterea fortei de tragere, tijele de extensie alunge de-a lungul cadranului. Marcajele sunt acoperite in functie de forta corespondenta exercitata. Distanta dintre fiecare marcaj echivaleaza cu aproximativ 230 grame* de tragere.  
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
  Pic. 2
Pozitie monstra a cantarului:
Positia I: Nici o forta de tragere
Positia II: Tragere de cca. 650 grame
Positia III: Tragere maxima de cca. 1150 grams
Spacer Spacer Spacer

Remarci cu privire la unitatea de masura
Unitatea de masura teoretica este Newto-nul. Un newton este echivalent cu 100 de grame, in conditii normale. Spre exemplu, cantarul defapt arata 8 newtoni, nu 8oo de grame. Pentru o intelegere mai buna, am preferat insa sa folosim unitatea de masura &bdquo incorecta&ldquo din punct de vedere fizic; masurarea pe cantar in grame, in loc de newtoni.

Dispozitivul
Inelul de baza
Ajustarea Penisului
Ajustarea Lungimii
Controlul Fortei de Tragere
Dispozitivul
Base Ring
Penis Fixation
Length Adjustment
Tractive Force Control