Care este lungimea necesara a penisului?   Rezultatele stretching-ului penian
Commentary   Results of penis stretching treatment
Comentarii legate de asteptarile, scopul si posibilitatile de marire a penisului – cand putem vorbi de un barbat in adevaratul sens al cuvantului?   Ce rezultate sunt de asteptat folosind dispozitivul PeniMaster?
     
Confirmarea medicala a eficientei   Sumarizarea experientelor
Medical confirmation of effectiveness   Experience summaries
Aceasta este evaluarea unui obstretician-ginecolog care a testat dispozitivul PeniMaster chiar el.   Comentariile utilizatorilor legate de PeniMaster, tratament si rezultate obtinute.
     
Schimburi de opinii   Feedback-ul presei
Discussion Platforms   Press commentaries
Acesta este locul unde utilizatorii pot face schimb de informatii cu privire la Peni master si la marirea penisului.   PeniMaster si presa.
 
Back to top Care este lungimea necesara a penisului?
Expectations and chances
 
De cele mai multe ori, este nevoie numai de o mica schimbare pentru a transforma un penis de dimensiuni reduse intr-unul de dimensiuni normale si unul de dimensiuni normale intr-unul mare - ceea ce demonstreaza si studiile facute in domeniu in urmatorul grafic(pic. 1): Marirea proportionata a penisului ilustreaza ca si o crestere in volum de 10% are ca rezultat o marire considerabila a penisului.

O crestere in marime de 20%-30% poate fi obtinuta si printr-un penis-extensor..

Masura maririi penisului depinde, in majoritatea cazurilor, de motivatia utilizatorului penis-extensorului. Tratamentul este in functie de scopul utilizatorului, chiar daca penisul are deja dimensiuni normale (a se vedea rezultatele).

  Marirea descrisa mai sus poate fi obtinuta cu un penis-extensor in intervalul a 8–12 saptamani.
Enlargement of the penis
Pic. 1
Aici este ilustrat un penis de 5.5" / 14.0 cm lungime, in timpul unei erectii. Aceasta lungime poate fi catalogata ca fiind sub lungimea normala, dat fiind ca 70% din barbati au un penis mai mare (A se vedea: Studiu). Chiar si o crestere de doar 10% echivalenta cu 0.55" / 1.4 cm, determina un penis de 6.06" / 15.4 cm sa creasca la o lungime normala, lungime depasita doar de 40% din barbatii examinati.
Spacer
spacer Spacer spacer
Back to topRezultatele stretching-ului penian
     
Rezultatele tratamentului de marire a penisului
  Before-After-Pictures
   
 
Eficienta penis-extensorului PeniMaster si a conceptului de stretching penian poate si considerata un fapt stabilit in urma cailor de testare pe cca 35000 de utilizatori. Rezumand rezultatele studiilor mai mult sau mai putin relevante, scrisorile si e-mail-urile trimise de utilizatori, precum si comentariile legate de marirea penisului atat pe platforme publice, cat si pe cele de pe internet, se pot trage urmatoarele concluzii:
 
Liste Libido-ul, stamina sexuala, fermitatea erectiei si intensitatea orgasmului sunt imbunatatite semnificativ prin tratamentul cu Penimaster. Un motiv este intarirea tesutului penian prin intermediul folosirii dispozitivului(" rezultate training "). Alt motiv ar fi acela, ca, in timpul tratamentului, barbatii sunt nevoiti sa aiba de-a face si cu alte probleme legate de penisul lor. Pentru multi, acest lucru duce la un simt mai puternic al propriei lor sexualitati, intarind increderea de sine si eliminand eventualele complexe manifestate in momentul in care ei sunt cu partenera lor sexuala.
Liste
In momentul in care dispozitivul este folosit pe un interval ce depaseste 6 ore pe zi, este realist sa asteptam o marire intre 0.2" / 0.5 cm in stare flasca si de 0.3" / 0.5cm in stare erecta, dupa macar 1 luna de folosire, perioada in care si grosimea creste cu cca 0.6" / 1.5 cm. Purtarea dispozitivului timp de mai putine ore are ca rezultat o crestere mai putin semnificativa.
Liste In general, se poate observa o marire si ingrosare proportionata atat in stare erecta, cat si in stare flasca, ceea ce inseamna ca penisul creste uniform, indiferent de nivelul erectiei si , de altfel, proportional cu gradul de erectie.
Liste Este posibil ca penisul sa creasca semnificativ atat in in lungime, cat si in circumferinta datorita tratamentului, spre exemplu, in momentul unei erectii. Cu toate acestea, nu se poate spune acelasi lucru si pentru starea flasca unde rezultatele ar putea fi mai putin vizibile sau vice-versa. Toate cazurile sunt diferite si prezicerile sunt greu de facut, dat fiind ca nu exista date statistice cu privire la frecventa acestui fenomen.
Liste Rezultatele obtinute dupa, aproximativ, a patra saptamana de folosire sunt permanente deoarece incep sa se inmnulteasca celulele. Inmultirea celulelor trece atunci dincolo de efectele stretching-ului primar.
Liste
Gradul de curbura in penis va scadea semnificativ.
Liste Cu atat cu cat penis-extensorul este folosit mai mult in fiecare zi, cu atat rezultatele obtinute sunt mai satisfacatoare.
Liste
Cu cat este folosit mai mult penis-extensorul in general, cu atat mai satisfacatoare sunt rezultatele.
Liste
Nivelul optim de eficienta este intre 400 si 1100 de grame. Scaderea sau cresterea fortelor de tragere nu vor spori procesul de crestere sau indreptare, dimpotriva , il pot inrautati.
Liste Schimbarile obtinute in timpul tratamentului pot varia pe perioada intervalelor de timp dedicate aplicarii dispozitivului. Cu alte cuvinte, marirea si indreptarea penisului poate surveni in intervaluri. Este posibil sa se observe cresteri bruste urmate de stagnare in aceeasi perioada de timp (spre exemplu, in cursul a doua luni), astfel obtinandu-se rezultate complet diferite. Daca perioada de plafonare se extinde, este recomandabil sa se intrerupa tratamentul pe o perioada de pana la o luna, si sa se reia dupa.
Back to topConfirmarea medicala a eficientei, bazata pe testare
Medical confirmation of effectiveness
Garantam pentru autenticitatea afirmatiilor urmatoare apartinand unui obstretician-ginecolog(nascut in 1950) din Munich. Avem originalul semnat al documentului in Germana intr-un fisier.
     
Medical confirmation of effectiveness
Pic. 2
Confirmarea medicala a eficientei, bazata pe testare
  Textul documentului, pic. 2
   
 
Confirmarea eficientei produsului medical, PeniMaster
 

Voi confirma, in urmatoarele randuri, autenticitatea produsului medical, „PeniMaster“ apartinant PSP Concept Gmbh & cu privire la afirmatia conform careia folosind dispozitivul pe perioade mai lungi de timp, timp de cateva ore pe zi pe o perioada de cateva saptamani sau luni, o marire si o ingrosare semnificativa si vizibila a penisului – atat in stare erecta, cat si in stare flasca – este posibila. Conceptul de indreptare a unui penis curb prin folosirea PeniMaster il gasesc ca fiind posibil, impreuna cu conceptul de ireversibilitate a rezultatelor obtinute.

Folosind eu insumi dispozitivul, pot spune ca, purtandu-l 4 ore pe zi pe o perioada de 4 luni, am obtinut atat o crestere de cca. 1.4" / 3.5 cm, cat si o ingrosare semnificativa, atat in stare erecta cat si in stare flasca, a penisului.

In comparatie cu alte dispozitive sau medicamente folosite in acelasi scop, acest dispozitiv este un exemplu pozitiv de comfort, usurinta de folosire, calitatea materialului si constructie.

Conform evaluarii mele, PeniMaster poate fi recomandat fara nici o prescriptie barbatilor care doresc sa isi mareasca sau ingroase penisul in stare erecta si flasca, atat timp cat nu exista probleme individuale de ordin organic care sa afecteze penisul pacientului, caz in care un medic trebuie consultat inaintea inceperii tratamentului..

Munich, 18 Martie, 2004, Semnatura

Spacer Spacer Spacer
Back to topSumarizarea Experientelor
Experience Summaries
Garantam autenticitatea urmatoarelor comentarii. Sunt fragmente de e-mail-uri trimise direct noua sau venite de pe varii platforme de net. Numele si/sau adresele de e-mail au fost schimbate sau scurtate pentru a respecta legile de protejare a identitatii expeditorului. Dreptul de a scurta textul ne apartine.
 
Spacer Spacer Spacer
German Forum
= Citate din mail-urile clientilor trimise producatorilor PeniMaster, Contact.
   
Forumseintrag = Citat dintr-un forum.
   
E-Mail-Zuschrift

Draga echipa PeniMaster,
Folosesc PeniMaster de 3 luni si la ora actuala sunt foarte multumit. Am observat ca, in ultimul timp, dorinta mea de a avea sex a crescut si odata cu ea, si fermitatea erectiei. Ce as dori sa stiu acum este de ce doresc, aproape de fiecare data dupa ce port dispozitivul, sa fac sex, dat fiind ca inainte doream sa am sex numai o data sau de doua ori pe saptamana (Atentie: Pentru raspuns, intrati pe sectiunea de Intrebari Frecvente a site-ului).

21.01.06   Marius
   
E-Mail-Zuschrift

Catre echipa MSP,

Am comandat penimaster in martie si l-am purtat zilnic timp de minim 6 ore. La inceput, imi era greu sa ma acomodez cu dispozitivul, dar dupa doua saptamani m-am obisnuit cu el si, la ora actuala, chiar sunt multumit. Penisul meu era de 6.2" / 15.7 cm in stare erecta si avea o grosime de 1.4" / 3.5 cm. Rezultatul tratamentului a fost cu adevarat surprinzator, 8.0" x 2.0" / 20.4 cm x 5 cm.. Alt efect secundar pozitiv a fost constat in cresterea rezistentei in timpul actului sexual. Cu putina vreme in urma, m-am intalnit cu fosta prietena si a fost aproape socata de fermitatea erectiei mele.

23.08.03   Robert
   
Foren-Eintrag
Folosesc PeniMaster de pe 15 Ianuarie 2005 si am obtinut 0.5" / 1.2 cm in lungime si cca 0.16" / 0.4 cm in circumferinta. Port dispozitivul intre 7 a.m si 10 a.m si apoi de la 1 p.m pana la 4 p.m si seara de la 8 p.m pana la 10 p.m., si uneori chiar pana la 11 p.m, asta insemnand 8-9 ore pe zi.
03.04.05   Nickname: arco52
   
E-Mail-Zuschrift
In primul rand, vrea sa va multumesc pentru noul PeniMaster trimis. De la 25.05.05 (5 luni): crestere in timpul erectiei: 0.8" / 2.1 cm si 1.1" / 2.8 cm in stare flasca.
26.10.05   Daniel Roman
   
E-Mail-Zuschrift
Sunt inca foarte multumit cu dispozitivul de marire a penisului, pe care il port de 3 ani... Pana acum am obtinut o crestere de 1.4" / 3.5 cm. Acum are o lungime de aproape 6.6" / 17.0 cm. Absolut fantastic!
03.06.05   Mircea, Italia
   
E-Mail-Zuschrift

Draga Domnule sau Doamna,
Pur si simplu trebuie sa va scriu aceste randuri in care sa imi arat aprecierea. Cu o saptamana in urma, dupa multe cercetari pe internet, am comandat dispozitivul PeniMaster de la dvs.

Doua motive principale:

  • informatiile de calitate de pe site-ul dvs.
  • perioada de proba de trei saptamani, cu returnarea garantata a banilor in cazul unor rezultate nesatisfacatoare.

In primul rand, am fost uimit de rapiditatea trimiterii coletului, care a ajuns in posesia mea vinerea trecuta. Acum port dispozitivul aproape toata ziua si ma simt perfect. Daca cresterea asteptata incepe sa apara, ati facut incredibil de multe pentru mine. Pentru aceste motive doresc SA VA MULTUMESC din toata inima.

04.10.04   Adrian, Suceava
     
E-Mail-Zuschrift

Doamnelor si Domnilor,
Cateva luni au trecut si inca mai port dispozitivul. La inceput, a trebuit sa fac pauze la jumatate de ora, putand astfel sa fac training pe o perioada de numai 2-3 ore pe zi. Intre timp, am putut purta dispozitivul pe o perioada de pana la 10 ore pe zi(cu pauze). Nu simt nici o durere sau discomfort, e inca pur si simplu placut. Dar, cel mai important, in ultimele 17 luni, am obtinut o crestere de 1.2" / 3 cm. Chiar functioneaza conform descrierii de pe site, dar sa nu credeti ca rezultatele vin peste noapte. Cand este folosit cu regularitate, pe termen lung, fiecare isi poate atinge maxiimul, insa. VA MULTUMESC FOARTE MULT!

25.02.06   Iulian, Bucuresti
 
Foren-Eintrag
Pentru toti cei care se indoiesc de Penimaster, pot numai sa va spun un lucru: functioneaza! Am folsit PM intens si ce m-a asteptat la sfarsitul lunii a fost mai mult decat as fi putut spera: 1.4" / 3.5 cm crestere intr-o singura luna.
28.03.04   autor necunoscut
   
Foren-Eintrag
Folosesc PeniMaster de 2.5 saptamani, timp de 9 ore pe zi si pot zice ca penisul meu s-a ingrosat. Imi imaginez toate acestea?
27.03.04   danjahl@ ... .de
     
Foren-Eintrag
Folosesc dispozitivul de(Nota: data este ascunsa de autor) si acum am obtinut o crestere de 0.3" / 0.7 cm. (Note: Utilizatorul a avut o operatie la penis si foloseste extensorul sa se asigure ca rezultatele obtinute in urma operatiei nu sunt diminuate de contractarea tesutului afectat.
07.03.04   LG
     
Foren-Eintrag
Salutare tuturor,
Folosesc PM de trei luni, neregulat, si am obervat o crestere de 0.2" / 0.5 cm in circumferinta.
02.03.04   autor necunoscut
     
Foren-Eintrag
Port PeniMaster de 3 luni si a, obtinut o crestere de 1.2" / 3 cm.
01.02.04   jopenit@ ... .de
     
Foren-Eintrag
Chiar de la inceput, PeniMaster a dat rezultate. Ingrosare semnificativa, orgasm intens, partide de sex mai bune si o crestere de 0.6" / 1.5 cm.
20.01.04   goppinger32j@ ... .de
     
Foren-Eintrag
Port dispozitivul PM de un an si jumatate. La inceput l-am folosit cu regularitate cate 3-5 ore pe zi. Relativ repede am observat o ingrosare semnificativa., iar dupa ceva vreme am obtinut o crestere de la 5.8" / 14.5 cm la 6.4" / 16 cm, dar acum il port mai mult, aproximativ 4-7 ore pe zi.
13.01.04   o.grossbach@ ... .de
     
Foren-Eintrag
In ultimele 3 luni am fost un utilizator activ,,incercand sa tin pasul cu timpul minim de tratament. Astazi, rezultatele corespund 100% cu statisticile dvs. Voi continua si va multumesc din nou.
18.12.03   Florin, Brasov
     
E-Mail-Zuschrift
In primul rand, doresc sa multumesc inventatorului PeniMaster. Folosesc dispozitivul de pe 2 Septembrie(nu zilnic) si am obtinut deja o crestere de 1.6" / 4cm in lungime. Pare incredibil, dar chiar functioneaza. Pe deoparte ma simt mai bine, dar ce e mai important, ma simt mai sigur pe fortele proprii in pat. Va multumesc!
13.12.03   Petru, Arad
     
Foren-Eintrag
Lucrurile bune se intampla celor care asteapta... Detin dispozitivul PM de 10 luni si am sunt un utilizator infocat. Il port intre 3 si 5 ori pe saptamana. Am un penis destul de mare care nu isi arata lungimea in stare flasca. Dar dupa 10 luni , am obtinut o crstere de 1.2" / 3 cm. Erectia este fantastica, nu numai modul in care se simte, ci cat modul in care ejaculez.
05.11.03   Alex, pmaenner ... .com
     
Foren-Eintrag
Folosesc PeniMaster-ul de 2 saptamani si prietena mi-a spus imediat ca penisul a devenit mai mare is mai tare.
21.10.03   joergsai@ ... .com
     
Foren-Eintrag
Am purtat dispozitivul timp de un an jumatate, dar nu pentru perioade lungi. Rezultate obtinute: marire in stare flasca &ndash de la 4" / 10 cm la 5.2" / 13 cm si in stare erecta de la 6.3" / 15.8 cm la 7" / 17.5 cm, Ciircumferinta a crescut cu 0.2" / 0.5 cm mai mult.
13.10.03   Bogdan
     
Foren-Eintrag
Port dispozitivul PM de pe 24 Februarie 2003. Am ajuns la aproape 6.8" / 17 cm in stare erecta. In februarie aveam 5.4" / 13.5 cm. In stare flasca penisul meu are 4.8" / 12 cm(aveam 3.8" / 9.5 cm inainte de inceperea tratamentului), asadar a fost un succes „mare“!!!! Voi continua tratamentul!
25.09.03   Simon
     
     
Back to topSchimburi de opinii
Discussion Platforms
Pentru a face schimb de informatii si a intra in contact cu alti utilizatori PeniMaster, va rugam sa vizitati urmatoarele forumuri. Ca producatori nu avem nici o influenta asupra continutului si/sau corectitudinii comentariilor postate pe aceste site-uri.