"

 

Mai mult penis cu noul extensor PeniMaster®
 
Dispozitivul PeniMaster
Dispozitivul
Inelul de Baza
Inelul de Baza
Ajustari ale penisului
Fixarea Penisului
Ajustarea Lungimii
Ajustarea Lungimii
Controlul Fortei
de Tragere
controlul asupra fortei de tractiune
 
Manualul PeniMaster
User Manual Penimaster
Introducere (informatii suplimentare), introduceti penisul prin inelul de baza (1). Ajusteaza garoul (2) chiar dupa baza penisului si apoi trage garoul prin baza de suport pe ambele parti (3). Apoi fixeaza baza de suport spre tijele de largire (4). Acum relgreaza tragerea cu ajutorul axului si al capetelor ascutite ale tijei de extensie, folosind cantarul cu arcuri(5),
Inovatie medicala de nivel inalt din Germania: Noul PeniMaster®
 
   
Spacer Spacer
Spacer   Spacer   Spacer
Noul PeniMaster cu cu deschideri adaptabile fixate pe baza de suport este probabil cel mai avansat produs de marirea a penisului din toata lumea – si, in mod sigur, si cel mai bun:
PeniMaster Despre controlul asupra lungimii Despre controlul asupra fortei de tractiune despre indreptarea penisului despre indreptarea penisului despre inelul de baza About the new penis adjustment
Detalii multiple si brevetate fac extensorul PeniMaster un produs demn de recomandat cand nivelul de comfort, usurinta folosirii si nnivelul de siguranta din timpul purtarii sunt la fel de importate ca si succesul vizibil de marire a penisului. Extensorul PeniMaster a fost conceput special pentru folosirea pe termen lung. Folosind componente durabile precum materiale sintetice cu fibra de sticla si parti de metal facute cu precizie, dispozitivul garacteaza nivelul cel mai inalt de utilizare si durabilitate maxima: Calitate si comfort „Fabricat in Germania“ pentru uzul profesional in clinici si acasa!
 
Cerinte generale pentru un penis-extensor
Un dispozitiv de marire a penisuluii (penis-extensor) trebuie sa fie purtat comfortabil pe o perioada de cateva luni. Pentru ca dispozitivul sa fie aplicabil pentru orice penis, trebuie sa fie ajustabil pentru fiecare marime a penisului si forta folosita pentru alyungire trebuie sa fie reglata cu precizie. In plus, dispozitivul trebuie sa se desprinda usor de corp, in cazul in care este aplicata o forta excesiva(i.e. in cazul unei caderi). Pentru un tratament de marire complet si neintrerupt, dispozitivul trebuie sa fie solid construit si usor de curatat Paginile de mai jos contin informatii legate de modul in care aceste cerinte au fost incorporate in momentul proiectarii extensorului PeniMaster, protejat de drepturi de brevetare.

Informatii suplimentare despre PeniMaster(i.e. garantie, service, applicare, efecte secundare) pot fi gasite in sectiunea de Intrebari Frecvente a website-ului. .