PeniMaster: Intrebari Frecvente®, produsul medical pentru un penis mai mare si mai drept
 
Intrebari si raspunsuri
Aici puteti gasi informatii suplimentare cu privire la paginile Penimaster(a se vedea meniul de navigare de sus). Daca mai doriti sa aflati si alte informatii cu privire la PeniMaster, va rugam sa ne contactati prin e-mail.

1.
La ce este folosit dispozitivul PeniMaster?
PeniMaster este un dispozitiv medical care mareste si ingroasa penisul, indiferent ca el este in stare erecta sau flasca. Un penis curb, poate fi de altfel indreptat semnificativ, folosind acest dispozitiv. In caz de nevoie, PeniMaster mai poate fi folosit si pentru alungirea pielii de la baza penisului(in cazul unui penis circumcis). Acest produs intensifica fermitate erectiei, creste stamina sexuala si aplifica apetitul sexual (efectul exersarii tesutul penian). Succesul garantat al dispozitivului are efect asupra sigurantei de sine a utlizatorului, reducand timiditatea survenita uneori in abordarea partenerei sexuale. Sexualitatea este perceputa ca fiind mai libera, implinita si intensa datorita unui penis mai bun“.
   
2.
Care sunt riscurile si efectele secundare?
Back to question overview
Cand dispozitivul este folosit urmand instructajul, nu exista nici riscuri nici efecte secundare.
   
3.
De la ce varsta poate fi folosit dispozitivul penimaster?
Back to question overview Tratamentul cu penis-extensorul penimaster poate fi inceput la orice varsta. Cu toate acestea, este recomandabil ca el sa nu fie inceput inainte de varsta de 19 ani, pentru ca pana atunci procesul de dezvoltare a organismului nu este terminat. Daca tratamentul incepe inainte, penisul ar putea ajunge sa creasca dincolo de limitele dorite odata ce dezvoltarea organismului este oprita.

   
4. Cand este intrerupta folosirea?
Back to question overview Cand este aplicat corect si adecvat, tratamentul cu peniMaster nu prezinta nici un risc. Aplicarea lui incorecta(in momentul in care garoul se strange prea tare, spre exemplu) pooate cauza amortirea penisului(sau a bazei sale) sau schimbarea culorii sale. In acest caz tratamentul trebuie intrerupt imediat si reinceput numai in momentul in care simptomele dispar.

Nu sunt cunoscute efecte secundare permanente survenite in timpul tratamentului cu PeniMaster.

   
5.
Cand nu poate fi folosit dispozitivul penimaster?
Back to question overview Va rugam sa consultati medicul dvs inainte de inceperea tratamentului, in cazul in care suferiti de probleme cu venele, slabirea tesutului de legatura sau alte probleme legate de penis sau uretra. Pentru a retina simtul durerii natural organismului in timpul tratamentului, dispozitivul nu trebuie sa fie folosit in timpul
 
influentei alcoolului
consumului de droguri
luarii de sedative
luarii de calmante sau medicamente cu efecte similare.

 

Intrebari Frecvente: Comenzi si plata
 
1.
Cum cumpar produsul PeniMaster?
Inapoi la lisra cu intrebari
Produsul se poate comanda fie de pe pagina noastra. Tot ce trebuie sa faceti in acest caz este sa completati corect forumlarul de comanda. Dupa ce ati primit comanda, veti primi un mail de instiintare in care aveti de asemenea si un link de confirmare a comenzii.
2.
Cum platesc produsul PeniMaster?
Inapoi la lisra cu intrebari
Pentru plata produselor achizitionate, ai la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

  • plata se face la curier sau posta.
    Taxa de transport este de 10 RON in cazul postei si 14 RON in cazul Curieratului Rapid.

   
3.
Cum primesc produsul PeniMaster?
Inapoi la lisra cu intrebari
Produsul este expediat clientului in cel mai scurt timp de la data validarii comenzii.
Impachetarea produsului se va face in amblaje mate, iar la descrierea continutului se va trece „diverse” sau ”cosmetice”, astfel incat acesta sa fie confidential. Discretia este totala.
Transportul va fi efectuat de catre Posta Romana, aceasta acoperind in mod normal, orice punct din tara in maxim 2-3 zile lucratoare.
Vei primi acasa un aviz postal care te va anunta ca ai de ridicat un colet. Vei merge la oficiul postal din zona ta si vei ridica coletul.
Noi te vom anunta in ce zi ar trebui sa ajunga si in cazul in care nu primesti avizul, te rugam sa treci totusi pe la posta sa verifici daca nu a sosit.
4.
Cum va pot contacta?
Inapoi la lisra cu intrebari

SC Razmed SRL
C.U.I. RO16502402 / nr. inreg. J22/1176/09.06.2004
Adresa: str. Pacurari nr. 35, Iasi
Telefon: 0332.413.491